Hoppa till innehåll
Hem » 24 juni 07:57, Sammanfattning natt, Södermanlands län

24 juni 07:57, Sammanfattning natt, Södermanlands län

07.00 Polisen har under natten hanterat ett 40-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Södermanland. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Inga allvarliga brott eller andra händelser har kommit till polisens kännedom.

00.31 Polis tog emot samtal om att en skåpbil skulle stå parkerad vid en byggarbetsplats i Hällby, Eskilstuna. Två personer hade setts komma till bilen bärande på slang och dunk och sedan lämnat platsen i fordonet. Polis åkte till platsen och slangar samt en dunk med diesel anträffades. En anmälan om stöld hr upprättats.

01.22 Polis larmades med anledning av ett inbrott hos ett företag i Vingåker. Någon eller några personer hade krossat en ruta och tagit sig in i butiken. Polis har varit på plats och en anmälan om stöld genom inbrott har upprättats. Det är i nuläget oklart vad som har stulits.

02.27 Polis, räddningstjänst och ambulans larmades med anledning av en brand i fordon i området Tomtaklint, Trosa. Två bilar skadades i branden och polisen har upprättat en anmälan gällande skadegörelse genom brand.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Södermanland