Hem » 20 juni 13:28, Motorfordon, stöld, Säter

20 juni 13:28, Motorfordon, stöld, Säter

Tillgrepp av fortskaffningsmedel och rattfylleri område Åsen

En bilägare upptäckte att hans bil plötsligt var borta kort efter att han tillfälligt lämnat den med nycklarna i. En liten bit längre bort återfanns bilen med en förare i fordonet. Denne förare visade sig vara påverkad. Polis till platsen som frihetsberövade mannen. Misstänkt för tillgrepp av fortskaffningsmedel och rattfylleri. Vittne till körningen finns.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Dalarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *