Hoppa till innehåll
Hem » Uppdaterad 2021-06-19 01:57:36 19 juni 01:19, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Uppdaterad 2021-06-19 01:57:36 19 juni 01:19, Sammanfattning natt, Västernorrland län

21:58 Rattfylleri, Alby Ångekommun

Efter trafikstopp på en moped vart en man i 20 års åldern misstänkt för rattfylleri då mannen blåste positivt i polisens sållningsinstrument. Mannen fördes till polisstationen i Ånge för provtagning. Efter anmälan, förhör och provtagning frigavs mannen.

23:02 Narkotikabrott, Ånge

Vid kontroll av person påträffades misstänkt narkotika på en man i 25 års åldern. Mannen medtogs för provtagning till polisstationen i Ånge. Mannen är misstänkt för narkotikabrott eget bruk och innehav. Efter anmälan, förhör och provtagning frigavs mannen. Den misstänkta narkotikan togs i beslag.

23:15 Brott mot knivlagen och narkotikabrott, centrala Örnsköldsvik.

Patrull skickades till Max vid E4:an i Örnsköldsvik efter flertalet samtal om en man med kniv som befann sig på platsen. När patrullen kom till platsen kunde de lokalisera mannen och kniven påträffades på mannen. Patrullen påträffade även misstänkt narkotika på mannen som är i 35 års åldern. Mannen som var kraftigt påverkad omhändertogs för LOB i avvaktan på provtagning och förhör.

23:32 Blåljussabotage, Ånge

Två män i 20 års åldern är gripna och misstänkta för blåljussabotage. Detta efter att de bägge hade skurit sönder däck på en polisbil där patrullen hade bevakning vid bilträff i Ånge. De bägge är förda till polisarresten i Sundsvall där vidare utrednings åtgärder pågår.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Blåljus Västernorrland.