Hoppa till innehåll
Hem » Uppdaterad 2021-06-19 01:14:24 19 juni 00:55, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Uppdaterad 2021-06-19 01:14:24 19 juni 00:55, Sammanfattning natt, Jämtlands län

22:21 Misshandel Hammerdal

Patrull skickades till Hammerdal då det inkom samtal om pågående misshandel. När patrullen kom till platsen kunde de lugna ner situationen. Det var två kvinnor i 45 års åldern som slagits med varandra. Patrullen tog upp förhör och vittnesförhör och upprättade anmälan misshandel och motanmälan misshandel. En av kvinnorna var så pass berusad att patrullen omhändertog henne enligt LOB.

22:38 Misshandel, centrala Östersund

Patruller beordrades till centrala Östersund gällande pågående misshandel. De initiala uppgifter sa att det var tre okända gärningsmän som misshandlat en man utanför Bishops Arms. Då patrullernakom till platsen hade gärningsmännen sprungit från platsen. Patrullerna hörde målsägande och vittnen samt letade efter gärningsmännen i närområdet. Ingen är i nuläget gripen i ärendet, patrullen har upprättat anmälan gällande misshandel.

00:09 Narkotikabrott Lit Östersund

Efter ett trafik stopp i Lit är en man i 25 års åldern misstänkt för narkotikabrott eget bruk och innehav. Mannen var passagerare i bilen och han fördes till polisstationen för provtagning. Efter anmälan, provtagning och förhör frigavs mannen. Den misstänkta narkotikan togs i beslag. 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Blåljus hela Jämtland.