Hoppa till innehåll
Hem » 17 juni 07:01, Sammanfattning natt, Södermanlands län

17 juni 07:01, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Polisen i Södermanland har hanterat cirka 25 ärenden mellan kl 22 och 06. Natten har generellt sett varit lugn för polisen. De ärenden som sticker ut från mängden:

22.01 Det kom larm om en trafikolycka på landet vid Malmby, Strängnäs. En bilist hade kört av en grusväg och hamnat i diket. Polis kom dit. Fem ungdomar hade åkt i bilen, varav en hade ont i en arm och eventuellt skulle följa med ambulans till sjukhus. Polisen misstänker i nuläget inget brott. Bilen kördes av en man i övre tonåren.

00.04 Polisen fick samtal från personer ur allmänheten som sett några personer, varav en var maskerad, på Hejargatan i Eskilstuna. De hade sprungit mot Vilsta industriområde. Strax efter såg inringaren en ung man med blod i ansiktet. Mannen skulle ha blivit rånad. Polis kom dit och pratade med den drabbade, men han ville inte medverka i någon polisutredning. Mannen är i 20-årsåldern.

Utöver detta har polisen hanterat lite viltolyckor och åkt på larm från allmänheten som inte lett till brottsmisstankar.

Under torsdagen är presstalespersonerna på möte mellan kl 9 och 15. Under den tiden besvaras samtal till pressnumret av ett befäl på ledningscentralen i mån av tid.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Södermanland