Hoppa till innehåll
Hem » 17 juni 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

17 juni 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

23.16 Tanum, rattfylleri
Polisen får samtal om att en berusad kvinna satt sig i en bil för att köra i centrala Tanumshede. Polisen stoppar bilen på Affärsvägen och kvinnan blåser positivt i polisens sållningsinstrument. Hon tas med för vidare provtagning och rapporteras för rattfylleri.

00.42 Tranemo, grov vårdslöshet i trafik m.m.
I Limmared försöker en bilförare att köra ifrån en polispatrull vid en kontroll. Efter ett kortare förföljande kan bilen stoppas på Nygatan. I samband med stoppet sammanstöter bilen och polisbilen men ingen kommer till skada. Föraren av bilen, en man i 35-årsåldern, tas med för provtagning och misstänks för drograttfylleri, grov olovlig körning samt grov vårdslöshet i trafik. En kvinna som var passagerare i bilen rapporteras för tillåtande av olovlig körning.

01.07 Göteborg, grov misshandel
På Blidvädersgatan har ett sällskap på fyra personer blivit attackerade av två män med med en större kniv eller machete. Två män, 40-45 år gamla, har blivit skurna och eventuellt slagna med batong. Den ena mannen har skador på ena armen och handen och är förd till Mölndals sjukhus. Den andre har skador i ryggen och överarmen och är förd till Sahlgrenska sjukhuset. Ingen av dem har några livshotande skador. De andra två i sällskapet klarade sig utan skador. Polisen har sökt med hundar i området men i nuläget finns ingen misstänkt i ärendet. En förundersökning om grov misshandel har inletts.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.