Hem » 16 juni 07:05, Sammanfattning natt, Södermanlands län

16 juni 07:05, Sammanfattning natt, Södermanlands län

06.11 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 30-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits eller omhändertagits men en har fått följa med för provtagning och förhör med anledning av misstanke om drogpåverkan.

033.58 polisen fick samtal från ett vaktbolag om att ett inbrottslarm hade utlöstpå en byggarbetsplats på Tullgatan i Eskilstuna. Polisen åkte till platsen för att spana och utreda vad som hänt. Polisenpåbörjade en utredning om stöld genom inbrott och det misstänks att en spikpistol har stulits. Under spaningarna fick polisen tag i en misstänkt person, en man i 45-årsåldern. Han identifierades men frihetsberövades inte.

Från midnatt fram till nu har nio viltolyckor inträffat i länet. Alla utan personskador,de flesta med rådjur.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Södermanland

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *