Hem » 16 juni 06:48, Sammanfattning natt, Västerbottens län

16 juni 06:48, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Det har varit en natt med låg arbetsbelastning. Polisen har utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:58 Misshandel, Umeå
Samtal inkommer om ett bråk vid Vasaplan, i centrala Umeå. Polis beordras dit och det är lugnt på plats när polis anländer. En man misstänks ha misshandlat en annan man, båda är i 20-25-årsåldern. Förhör hålls och en anmälan upprättas.

23:06 Rattfylleri, Skellefteå
Polis stoppar och kontrollerar en personbil i Skellefteå. Misstanke uppstår om att föraren, en man, är påverkad och han får följa med för provtagning. Förhör hålls och en anmälan gällande misstänkt rattfylleri och ringa narktotikabrott, eget bruk, upprättas. Bilnycklarna omhändertas med syfte att förhindra brott.

Dela gärna detta inlägg:
Västerbotten - alla blåljus.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *