Hoppa till innehåll
Hem » 16 juni 06:14, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

16 juni 06:14, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

22:21 Stöld genom inbrott, Borås
Polis larmades om ett pågående inbrott hos ett företag på Göteborgsvägen. Två personer ska ha setts kapa låset till en grind med vinkelslip och lämnade platsen i en bil i hög fart. Polis larmades till platsen och en polispatrull fick syn på en bil som stämde med de initiala uppgifter om gärningspersonernas fordon. 
Vid stopp och kontroll av bil och personer anträffades en vinkelslip och båda de personer som färdades i bilen greps misstänkta för stöld genom inbrott. De gripna är en man i 30-årsåldern och en kvinna i 30-årsåldern.   

22:38 Försök till mord, Göteborg.
Polis larmades om en skottlossning på Hammarkullegatan enligt uppgifter till polisen ska flertalet skott avlossats och flera personer ska ha lämnat platsen springandes. Enligt initiala uppgifter ska de varit två gruppering som skjut mot varandra. Flera polispatruller skickades till området för att avbryta skeendet hitta eventuella skadade och lagföra misstänkta förövare.

Brottsrubriceringen polisen arbetar enligt är försök till mord samt grovt vapenbrott.
Polisen är snabbt på plats och på platsen hittades tomhylsor övrig teknisktbevisning inhämtades. Tekniker skickades till platsen för att genomföra brottsplatsundersökning samt för att säkra bevis.

Två personer grips ganska omgående den ena för grovt vapenbrott och den andra för försök till mord.  00:16 grips ytterligare en man misstänkt för grovt vapenbrott. 
Polisen genomför flertalet utredningsåtgärder i området och totalt grips fem personer i ärendet under natten. 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.