Hoppa till innehåll
Hem » 15 juni 06:37, Sammanfattning natt, Jönköpings län

15 juni 06:37, Sammanfattning natt, Jönköpings län

God morgon! Dagens presstalespersoner är Dennis Johansson Strömberg och Thomas Agnevik. Till kvällen kommer Björn Öberg.

Polisen i Jönköpings län har hanterat cirka 45 ärenden mellan klockan 22 och 06. Här kommer ett urval av nattens händelser:

00:19 Polisen larmades till en adress i Råslätt i Jönköping med anledning av ett bråk. Flera polispatruller åkte till platsen för att utreda händelsen. En man, som är i 40-årsåldern, ska ha misshandlat en kvinna han har en relation med. Mannen greps. Han är misstänkt för misshandel, olaga hot samt ofredande. Polisens presstjänst har inga uppgifter gällande kvinnans skadeläge.

00:58 Polisen larmades till en lägenhet i centrala Tranås med anledning av ett bråk. En man, som är i 25-årsåldern, ska ha agerat hotfullt och gjort utfall med ett tillhygge mot en kvinna. Mannen greps misstänkt för försök till grov misshandel. Tidigt på tisdagsmorgonen anhölls mannen, ärendet är åklagarlett.  

04:05 Ett SOS-larm inkom till polisen gällande en brand på en adress i Stackebo, Gnosjö. Det var en parkerad bil som brann. Händelsen rubriceras som skadegörelse genom brand. Ingen person ska ha skadats i samband med branden.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis viltolyckor och trafikkontroller.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Jönköpings län.