Hem » 13 juni 07:00, Sammanfattning natt, Jämtlands län

13 juni 07:00, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Två personer har omhändertagits för fylleri, varav en misstänks för våldsamt motstånd. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:24 Rattfylleri, motorfordon stöld, Berg
Samtal inkommer om att en bil stulits från en adress i Berg kommun. Polis beordras ut och anträffar bilen på en adress där också en misstänkt person, en man, anträffas. Mannen får följa med för provtagning då han misstänks vara påverkad. Mannen, som misstänks för tillgrepp av fortskaffningsmedel samt rattfylleri, omhändertas med stöd av lagen om omhändertagande av berusade personer (LOB) och anmälan upprättas.

00:28 Ofredande, Ragunda
Samtal inkommer om att en man följt efter en tonåring tidigare under kvällen i en by i Ragunda kommun. Polis beordras ut och anträffar en man som misstänks för ofredande. Förhör hålls och anmälan upprättas.

03:09 Misshandel, Härjedalen
Polis kontaktas gällande en misshandel som uppges ha inträffat tidigare under natten i Sveg. En man uppges ha blivit slagen av en okänd person. En anmälan gällande misshandel upprättas.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus hela Jämtland.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *