Hem » 11 juni 20:28, Rån, Linköping

11 juni 20:28, Rån, Linköping

18.51 en inringare, pojke i tonåren, ringde till polisen och anmälde att han strax innan hade blivit rånad av ett flertal personer vid Resecentrum. Den drabbade pojken hade blivit utsatt för sparkar och slag och i samband med det bestulen på tillhörigheter.

18.54 polisen är framme hos den drabbade pojken. Andra polispatruller påbörjar spaning i närområdet.

19.07 polisen inleder en förundersökning om rån.

19.31 en av de spanande patrullerna har träffat på en person som har ett föremål som kan härröra från rånet.

20.07 polisen har träffat på flera personer som kan misstänkas ha delaktighet i rånet i stadsdelen Vasastaden. Sex pojkar över femton år greps misstänkta för rånet. Två pojkar under femton transporteras hem till vårdnadshavare, även de är misstänkta. Samtliga gripna fotograferas för utredningen och deras ytterkläder och telefonertas i beslagför utredningen.

Föremålet som anges ovan, samt flera andra föremål aom misstänks vara rånbyte har tagits i beslag.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Östergötland. Polis och SOS.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *