Hem » 11 juni 14:55, Arbetsplatsolycka, Uppsala

11 juni 14:55, Arbetsplatsolycka, Uppsala

En man skadar sig på sin arbetsplats.

En man i 40-årsåldern skadar sig på någon form av maskin på sin arbetsplats utanför Rasbo. Mannen avförs med ambulans till sjukhus med en sårskada. Skadeläget för mannen är i övrigt oklart och vidare frågor hänvisas till sjukvården.

Polisen kommer att skriva en anmälan om arbetsplatsolycka och ärendet kommer att utredas vidare.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Uppsala län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *