Hem » 11 juni 11:35, Rån, Uppvidinge

11 juni 11:35, Rån, Uppvidinge

Polispatruller larmas till Nygatan i Lenhovda där ett äldre par säger att de blivit utsatta för ett rån i hemmet. Paret har förts till sjukhus med ambulans för kontroll, troligtvis har händelsen inträffat igår kväll. Polisen har upprättat en avspärrning runt fastigheten och en teknisk undersökning kommer att genomföras. Man har även tillkallat en speciallsökhund som ska söka av omgivningen. Polispatruller kommer att gå runt i området och knacka dörr för att kunna få mer information om händelsen.

Polisen söker även vittnesuppgifter angående händelsen, har ni sett eller hört något på kvällen vid Nygatan, kontakta polisen på 114 14. Tänk på att du kan lämna tips via polisen.se

Dela gärna detta inlägg:
Senaste blåljusen i Kronoberg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *