Hem » 11 juni 07:24, Sammanfattning natt, Södermanlands län

11 juni 07:24, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Polisen i Södermanland har hanterat ett 60-tal ärenden mellan kl 22 och 06. De händelser som sticker ut:

23.56 SOS larmade om en trafikolycka på riksväg 55 vid Valla, Katrineholm. En bilist hade kört in i mitträcket. Polis kom dit. Mannen som körde bilen var inte i behov av ambulans. Han ska ha väjt för ett rådjur och kört in i räcket. Polisen misstänker inget brott. Bilen fick bärgas.

01.39 Det kom larm om en tjej som hade kört omkull med en elsparkcykel. Det var vid korsningen Nystrandsgatan / Torshällavägen i Eskilstuna. Polis kom dit. Tjejen är i 15-årsåldern. Hon fördes till sjukhus med ambulans. Polisen misstänkte inget brott.

Under natten har polisen arbetat mot prostitution i länet. Polisen ertappade flera män som blev misstänkta för köp av sexuell tjänst.

Utöver detta har polisen åkt på larm som inte lett till brottsmisstankar, skrivit böter för trafikbrott, hanterat påverkade personer, etc. Vad gäller ärenden kopplat till skolavslutningar så har natten varit relativt lugn.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Södermanland

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *