Hem » 11 juni 07:23, Sammanfattning natt, Östergötlands län

11 juni 07:23, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Polisen i Östergötland har hanterat ett 80-tal ärenden mellan kl 22 och 06. Ingen har gripits. Endast ett ärende sticker ut:

02.59 Polis larmades till Universitetssjukhuset i Linköping. En man skulle ha stulit mobiltelefoner och väskor inne på sjukhuset. Han ska sedan ha hoppat ut genom ett fönster och sprungit. Polisen kom dit och skickade patruller till området för att söka efter mannen. Han ska ha ryckt åt sig en väska när han blev ertappad och är därför misstänkt för rån i motvärnsfallet. Polisen lyckades inte hitta mannen.

Utöver detta har polisen åkt på en del larm om bråk, men som inte lett till gripande eller att någon var i behov av ambulans. Polisen har också hanterat en del ärenden kopplat till skolavslutningar där polisen har hällt ut alkohol, hanterat högljudda fester, etc. Men generellt har det varit relativt lugnt i länet vad gäller sådana ärenden.

Dessutom har polisen hanterat skadegörelse, trafikbrott, viltolyckor, etc.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Östergötland. Polis och SOS.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *