Hem » 11 juni 03:24, Stöld, Hudiksvall

11 juni 03:24, Stöld, Hudiksvall

I samband med att en patrull skulle stoppa och kontrollera en bil i Delsbo valde föraren att öka farten för att undkomma polisen. Efter ett kort förföljande stoppades den flyende bilen genom att polisbilen prejade den. Det blev inga större skador i samband med detta, men en lyktstolpe blev påkörd. Föraren fångades in direkt, men passageraren försökte springa från platsen. Han undkom dock inte eftersom polisen sprang snabbare. De två männen, i 25- och 30-årsåldern greps för stöld/häleri, grovt rattfylleri, grov olovlig körning, tillgrepp av fortskaffningsmedel, brott mot knivlagen och för att ej stannat på polismans tecken.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Gävleborgs län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *