Hem » 10 juni 15:54, Stöld, försök, Nyköping

10 juni 15:54, Stöld, försök, Nyköping

13:34 Polis larmades till en adress i Tystberga utanför Nyköping med anledning av ett pågående inbrott. Grannar ska ha sett två lastbilar på en tomt trots att markägaren inte var hemma och noterat det som märkligt.

13:48 De rådiga grannarna ska också ha spärrat av vägen för de misstänkta medan polis anlände till platsen.

14:02 Polispatrull kontrollerade de två misstänkta personerna som i sin tur inte kunnat uppge en rimlig anledning till att de befann sig på platsen. Polispatrull kommer därför skriva en anmälan om försök till stöld där båda männen, i 45-årsåldern respektive 20-årsåldern, blev misstänkta.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Södermanland

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *