Hem » 10 juni 14:17, Ofredande/förargelse, Uppsala

10 juni 14:17, Ofredande/förargelse, Uppsala

En man filmar kvinnor som badar.

Kvinnor som badar vid Idunspången filmas av en man. Personer på platsen ser till att mannen finns kvar tills en patrull anländer. Mannen är i 35-årsåldern och frihetsberövas av polis för att genomföra kroppsbesiktning och förhör. Mannens telefon och kamera tas i beslag. I nuläget rubriceras händelsen som sexuellt ofredande.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Uppsala län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *