Hem » 10 juni 08:49, Skadegörelse, Västra Götalands län

10 juni 08:49, Skadegörelse, Västra Götalands län

Skadegörelse, överträdelse av kontakt förbud, brott i nära relation

Polis larmades till en adress i Polisområde Skaraborg med anledning att att en kvinna utsatts för skadegörelse av sin före detta make. Maken har även brutit mot ett gällande kontaktförbud. Polispatrull kom till platsen exmaken var då borta, polisen tog upp en anmälan om överträdelse av kontaktförbud och skadegörelse av kvinnans bil.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *