Hem » 10 juni 06:32, Motorfordon, anträffat stulet, Göteborg

10 juni 06:32, Motorfordon, anträffat stulet, Göteborg

Stulet fordon anträffas.

En anmälare kom hem från jobbet efter att arbetat nattpass och i sitt garage vid Blekeslänten fann han en motorcykel och cyklar som han inte var ägare till och som han misstänkte kunde vara stulna. Polis kallades till platsen och då konstaterades att motorcykeln var anmäld stulen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *