Hem » 10 juni 06:23, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

10 juni 06:23, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

Misshandel, Polisområde Skaraborg.
En kvinna ringde till polisen och berättade att hon blivit misshandlad av sin pojkvän. Polis åkte till platsen och mötte målsägaren som berättade om händelseförloppet. Polisen tog upp en anmälan om misshandel.

01:55 Olaga intrång, Backadalsstigen, Borås.
Polis larmas till adressen av väktare som uppmärksammat att någon tagit sig in på en byggarbetsplats. Polis åkte till platsen och kunde säkra en misstänkt man i 25-årsåldern. Mannen omhändertogs och anmälan om olaga intrång upprättades.

01:59 Stöld, Öringvägen, Munkedal.
Polis larmades till adressen av väktare som på övervakningsbilder sett att tre personer stal glass ur GB glassbilar. Gärningsmännen var försvunna när polisen kom till platsen och efter ett eftersök i närområdet utan att finna dem upprättades en anmälan om stöld.

Dela gärna detta inlägg:
Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *