Hem » 09 juni 20:42, Fylleri/LOB, Söderhamn

09 juni 20:42, Fylleri/LOB, Söderhamn

En ungdom förs till sjukhus i samband med en fest.

En patrull kommer förbi Stugsunds hamn där omkring 40 ungdomar festar. En pojke i 15-årsåldern är mycket påverkad och förlorar medvetandet. Patrullen beställer ambulanstransport för pojken. Han genomgår även kroppsbesiktning för att utreda om han intagit narkotika.
En annan pojke i samma ålder omhändertas med stöd av LOB (lagen om omhändertagande av berusade personer) och överlämnas till vårdnadshavare.
Patrullen förverkar en del alkohol och upplöser festen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Gävleborgs län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *