Hem » 09 juni 19:00, Olaga hot, Eskilstuna

09 juni 19:00, Olaga hot, Eskilstuna

17:51 En polispatrull passerade en parkering vid köpcentrumet Tuna Park i Eskilstuna och såg då ett pågående bråk mellan två personer där tillhyggen var inblandade. När patrullen närmade sig valde gärningspersonen att röra sig mot polispatrullen med tillhygget och det blev en hotfull situation. Flera poliser kallades då till platsen och gärningspersonen kunde gripas. Varken den misstänkta eller polisen skadade sig i samband med händelsen. Den gripne, en man i 30-årsåldern, är i nuläget misstänkt för grovt olaga hot, grovt brott mot knivlagen, hot mot tjänsteman samt ringa narkotikabrott. Målsägande, en man i 25-årsåldern, ska inte ha behövt vård av ambulans men i övrigt har polisens presstjänst inga uppgifter om eventuella skador.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Södermanland

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *