Hem » 09 juni 17:42, Trafikolycka, personskada, Fagersta

09 juni 17:42, Trafikolycka, personskada, Fagersta

En cyklist skadas efter en trafikolycka med en a-traktor.

På Köpingsvägen sker en kollision i en rondell mellan en cyklist och en a-traktorförare.
A-traktorföraren är en pojke i 15-årsåldern och cyklisten en man i 35-årsåldern. Cyklisten förs till sjukhus med ambulans. Polisen hör a-traktorföraren och vittnen till olyckan. I nuläget rubriceras händelsen som trafikolycka utan misstanke om brott.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Västmanlands län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *