Hem » 09 juni 15:14, Olaga intrång, Tibro

09 juni 15:14, Olaga intrång, Tibro

Olaga intrång på grustäkt, Fagersanna.

Polis skickas till Fagersanna där en anmälare uppger att det varit inbrott på en grustäkt. I samband med händelsen lämnar två personer platsen på en moped, som strax därefter anträffas övergiven. Polis söker i ett närliggande skogsparti, och två personer anträffas. De båda grips och är i nuläget misstänkta för skadegörelse och olaga intrång. Mopeden som anträffas visar sig vara stulen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *