Hem » 09 juni 13:17, Trafikolycka, Gävle

09 juni 13:17, Trafikolycka, Gävle

En bilförare kör in i vajerräcket på E4 när två filer går ihop till en.

En man i 70-årsåldern påbörjar en omkörning av en större vägtransport på E4 i södergående riktning vid Högbacka rastplats. Vägtransporten eskorteras av följebilar med varningsljus och mannen i 70-årsåldern hinner inte förbi innan två filer går ihop till en och kör in i vajerräcket.
Mannen förs till sjukhus för kontroll/omplåstring.
Polisen skriver en anmälan om vårdslöshet i trafik.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Gävleborgs län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *