Hem » 09 juni 11:44, Vapenlagen, Trollhättan

09 juni 11:44, Vapenlagen, Trollhättan

Polisen larmades om en man som sprang runt i Trollhättans centrala delar med vad som påstods vara en pistol i handen. Polisen startade omedelbart en insats för att eftersöka mannen och säkra eventuella vapen. Mannen ska ha blivit jagad av ett gäng killar och ska då ha försökt fly undan dem. Under flykten ska mannen ha stoppat fordon för att kunna ta sig från platsen. Polisen har lyckats gripa en person misstänkt för grovt olaga hot och brott mot vapen lagen

Mannen som är gripen är i 25-årsåldern. Polisen jobbar nu vidare på platserna med att säkra bevisning och vittnesmål om händelsen. Polisen har med hjälp av polishundar spårat och funnit ett vapen liknande föremål. 

Dela gärna detta inlägg:
Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *