Hem » 09 juni 07:33, Trafikolycka, Värmdö

09 juni 07:33, Trafikolycka, Värmdö

Ett större fordon på har fått punktering vilket har fått till följd att båda färdriktningarna på länsväg 222, Värmdöleden, är blockerade.

En cementblandare blockerar båda färdriktningarna i höjd med avfart Gustavsberg/Ingarö. Polisen är på plats för att bistå räddningstjänst som leder arbetet med att få undan fordonet. Polisen dirigerar om trafiken vid Hålludden.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Senaste blåljusen i Stockholm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *