Hem » 08 juni 21:02, Stöld/inbrott, Göteborg

08 juni 21:02, Stöld/inbrott, Göteborg

Polisen får in uppgifter om att man fått in ett kameralarm vid en byggarbetsplats i närheten av Selma Lagerlöfs torg.

Kl 21.07: Polis på plats och man ser fyra personer inne på området som omedelbart börjar springa. Helikoptern ligger över platsen och man kan följa de flyende personerna. De misstänkta springer upp i ett terrängavsnitt. Där kan två av personerna säkras. De har då verktyg från byggarbetsplatsen i händerna. De visar sig vara födda -05. Två av de som lämnat platsen är fortfarande på fri fot. De blir tillfälligt omhändertaga med anledning av deras ålder. Utredningen får visa om de båda ska gripas.    

Dela gärna detta inlägg:
Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *