Hem » 08 juni 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

08 juni 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

23.17 Floda, trafikolycka
På Högsboholmsvägen har en mc-förare kört omkull. Förare är en ung man som är vaken och talbar när han förs till Sahlgrenska sjukhuset med en skada i ena benet. Inga misstankar om brott.

23.29 Skövde, rånförsök
På Vasagatan har en man i 30-årsåldern blivit utsatt för ett rånförsök. Han har blivit hotad med kniv och även slagen av två unga män. Kort tid efter rånförsöket kan polisen gripa två män i 20-årsåldern nära stadshuset. Inga uppgifter om personskador.

02.28 Trollhättan, rattfylleri
På Stallgatan stoppas en bilist för kontroll. Förare är en man i 20-årsåldern som saknar körkort och visar tecken på narkotikapåverkan. I bilen anträffas även misstänkt stöldgods som tas i beslag. Mannen tas med för provtagning och rapporteras för drograttfylleri, olovlig körning samt stöld.

03.41 Borås, inbrott
På Björkängsgatan ser vittnen hur två män bryter sig in i ett garage. De lämnar sen platsen på cyklar och polis söker i området, dock utan resultat. Troligtvis har man fått med sig ett flak öl från garaget. Oklart om det är flera saker som är stulna.

Dela gärna detta inlägg:
Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *