Hem » 07 juni 18:39, Skottlossning, misstänkt, Trollhättan

07 juni 18:39, Skottlossning, misstänkt, Trollhättan

Flera personer ringer polisen då de hört flera skott avlossas i närheten av Kuskgatan. Polisen är snabbt på plats men ingen skadad person har anträffats. Det har heller inte kommit in någon skadad till sjukhusen i regionen. Flera polisresurser är på plats för att utreda vad som hänt och man har inlett en förundersökning om mordförsök. Man pratar med vittnen och man söker i området med hund för att försöka hitta fynd kopplade till händelsen. Ingen gripen i nuläget.

20.00 Ett större område har spärrats av för en teknisk undersökning. Tomhylsor har hittats och tagits i beslag. Fortfarande finns ingen målsägare i mordörsöket. Dörrknackning kommer strax att inledas i området.

Dela gärna detta inlägg:
Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *