Hem » 06 juni 10:38, Sammanfattning natt, Västerbottens län

06 juni 10:38, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Polisens ledningscentral har under natten fått in många samtal gällande högljudda festligheter och motorburen ungdom som har stört närboende runt om i länet men främst Umeå och Skellefteå.

Polisen har under natten kontrollerat flera av dessa festligheter, bland annat en större samling motorburen ungdom utanför Lycksele. En person därifrån omhändertogs enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Polisen har även i natt kontrollerat en större fest på Ålidhöjd i Umeå.

Ett urval av nattens ärenden:

01:30 Misshandel, Umeå
Polisen beordras till centrum med anledning av ett bråk. En person, en man, ska ha blivit misshandlad. I samband med detta ska också skadegörelse ha utförts på en bil. Polisen har hållit förhör. Anmälan ska upprättas gällande misshandel och skadegörelse. 

Dela gärna detta inlägg:
Västerbotten - alla blåljus.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *