Hem » 06 juni 07:58, Sammanfattning natt, Södermanlands län

06 juni 07:58, Sammanfattning natt, Södermanlands län

God morgon! Dagens presstalesperson är Dennis Johansson Strömberg.

Polisen i Södermanland har hanterat cirka 100 ärenden mellan klockan 22 och 07. Här kommer ett urval av nattens händelser:

00:54 Polisen larmades till en adress i Kjula, Eskilstuna, angående ett pågående inbrott inne i ett byggområde. Det var två gärningspersoner som skulle ha tagit sig in i området. Flera polispatruller involverades i ärendet och åkte till adressen. En misstänkt gärningsperson greps av polis. Den gripne är en man i 20-årsåldern, han är misstänkt för stöld. Polispatrullerna har sökt efter den andra misstänkta gärningsmannen utan resultat. Exakt vad som har stulits är inte preciserat.

02:05 Polis, ambulans och räddningstjänst larmades angående en brand på Lohegatan i Eskilstuna. Det var en soptunna som brann. Ingen person skadades. En anmälan gällande skadegörelse genom brand upprättades.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Södermanland

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *