Hem » 06 juni 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

06 juni 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

20:11 Kungsbacka, trafikolycka utan misstanke om brott.
En mopedbil får sladd och kör av vägen i området Sandö varför räddningstjänst samt polis beger sig till platsen. Visar sig att bilen står en bit av vägen i någon form av gyttja/ vatten. Båda personerna som färdades i mopedbilen körs med ambulans till Varbergs sjukhus för vård.

04:37 Halmstad, brand.
Larm inkommer om att en fritidsbåt ca 5 – 6 meter lång brinner på Östra Stranden. När personal från räddningstjänst samt polis kommer till platsen är branden så pass omfattande att man bedömer det som att man inget kan göra mer än att se till att det inte sprider sig till något annat. Oklart om någon befunnit sig ombord i samband med branden. Inget inrapporterat om att någon skall ha skadat sig i samband med händelsen, en anmälan skrivs. Räddningstjänst återkommer när branden är släck samt när man har bogserat in den till land.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Halland. Alla olyckor och brott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *