Hem » 05 juni 23:21, Mord/dråp, försök, Eskilstuna

05 juni 23:21, Mord/dråp, försök, Eskilstuna

KL 19:26 inkommer samtal från en adress i Eskilstuna om att en person utsatts för grovt våld. På plats framkommer att ytterligare en person är drabbad av grovt våld. En av målsäganden är avförd med ambulans, skadeläget bedöms som allvarligt. En förundersökning med rubriceringarna försök till mord respektive grov misshandel är inledd. Omfattande utredningsåtgärder pågår i ärendet och kriminaltekniker genomför en brottsplatsundersökning. Anledningen till händelsen är inte känt och motivet oklart i nuläget. Ingen gärningsman frihetsberövad och ej heller något känt motiv.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Södermanland

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *