Hem » 05 juni 08:47, Sammanfattning natt, Västerbottens län

05 juni 08:47, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Sedan midnatt har två personer omhändertagits enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. 

Våldtäkt, Umeå
Under natten har en våldtäkt anmälts till polisen. Våldtäkten ska ha skett inomhus. Målsäganden är en kvinna. En man i 40-årsåldern har gripits. Efter förhör ska åklagare besluta om mannen ska anhållas.

00:09 Förargelseväckande beteende, Umeå
Under sen kväll får polisen flera samtal från boende på Kvarnvägen i Umeå som störs över höga ljud, bland annat sirenljud och rop. Polisen åker dit och anträffar närmare centrum ett antal personer som har en megafon. Polisen informerar personerna att sluta med sitt oväsen. Då de återvänder och fortsätter använda megafonen tas den i beslag. En anmälan om förargelseväckande beteende upprättas.

00:16 Fylleri, Umeå
Polisen har under natten varit på plats på Tvistevägen i Umeå där det har varit stökigt i samband med festligheter. Flera hundra personer ska ha samlats på platsen.

Enligt de uppgifter som finns tillgängliga i nuläget har en person omhändertagits för fylleri från adressen. Polis på plats har även utfärdat en del ordningsbot, det är dock oklart vad de gällde. En anmälan har upprättats gällande misshandel som ska ha skett på Tvistevägen under tidig morgon.

Dela gärna detta inlägg:
Västerbotten - alla blåljus.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *