Hem » 05 juni 07:30, Sammanfattning natt, Norrbottens län

05 juni 07:30, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Sedan midnatt har tre personer omhändertagits enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. 

Polisen har utöver nedanstående ärenden även utfört flertalet kontroller av personer och fordon som inte har lett till någon brottsmisstanke. 

01:23 Misshandel, Boden
Polisen beordras till en adress i centrum med anledning av ett bråk som flera personer ska ha deltagit i, enligt initiala uppgifter. En man som ska ha blivit misshandlad fördes till sjukvård, skadeläget är oklart. Någon gärningsperson finns inte på plats när polisen kommer dit. En anmälan gällande misshandel upprättas. 

01:27 Misshandel, Piteå
Polisen beordras till en adress i centrum. När patrullen är på plats framkommer det att en misshandel ska ha ägt rum, två män ska ha varit inblandade i bråket. En anmälan om misshandel upprättas. 

02:04 Trafikolycka, Luleå
Polisen larmas om en singelolycka på Rutviksvägen i Luleå. En bil ska ha kört i diket. Det är oklart om några personskador har uppstått i samband med olyckan.

Misstanke uppstår om att den man som misstänks ha framfört bilen är påverkad av narkotika. Han medtas för provtagning och förhör. Anmälan upprättas gällande drograttfylleri, ringa narkotikabrott genom eget bruk samt grov olovlig körning då han saknar behörighet att köra. 

03:13 Rattfylleri, Kalix
Polisen stoppar och kontrollerar en bil på länsväg 707 utanför Kalix. Bilen är avställd och har körförbud. Föraren blåser positivt i polisens sållningsinstrument och medtas för vidare provtagning. Anmälan upprättas gällande rattfylleri. 

03:20 Trafikbrott, Luleå
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil på Svartövägen. Föraren får en ordningsbot då bilen har tonade framrutor, vilket är otillåtet.

Dela gärna detta inlägg:
Alla blåljus för hela Norrbotten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *