Hoppa till innehåll
Hem » 03 juni 07:29, Sammanfattning natt, Västerbottens län

03 juni 07:29, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. 

Polisen har utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:21 Rattfylleri, Skellefteå: Vid stopp och kontroll av en personbil misstänks föraren, en man i 65-årsåldern, vara berusad och blåser positivt i polisens sållningsinstrument. Föraren får följa med för provtagning. En anmälan gällande grovt rattfylleri upprättas och mannens körkort och bilnycklarna omhändertas.

23:41 Viltolycka, Skellefteå: Polisen får in en anmälan om att en personbil kolliderat med ett rådjur på länsväg 364, Burträsk. Det finns inga uppgifter om personskador.

01:10 Förargelseväckande beteende, Lycksele: Polispatrull beordras till ett bostadsområde där en bilförare uppges spela hög musik. En anmälan gällande förargelseväckande beteende upprättas.

02:54 Viltolycka, Robertsfors: Polisen får in en anmälan om att en personbil kolliderat med ett rådjur söder om Lillåbron, Djäkneboda. Det finns inga uppgifter om personskador.

06:15 Trafikkontroll, Hemavan: Samtliga som kontrolleras på E12 är utan anmärkning.

06:52 Trafikolycka, Storuman: Polispatrull beordras till E45, Skarvsjöby, med anledning av en trafikolycka. Enligt initiala uppgifter är det en singelolycka med en personbil. Det är i nuläget oklart om någon skadats.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Västerbotten - alla blåljus.