Hem » 02 juni 04:47, Stöld/inbrott, Västerås

02 juni 04:47, Stöld/inbrott, Västerås

Inbrottstjuvar tar sig in via taket till ett företag.

Rififikupp mot en butik på Hylsvägen där någon har sågat sig genom både betong och armeringsjärn i taket. Inbrottslarmet utlöstes ca 03:30 och när polis och väktare kommer till platsen finns inga personer kvar. Polisen spärrar av lokalerna för teknisk undersökning. Det är oklart vad som stulits.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Västmanlands län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *