Hoppa till innehåll
Hem » 23 maj 08:01, Sammanfattning natt, Södermanlands län

23 maj 08:01, Sammanfattning natt, Södermanlands län

07.00 Polisen har under natten hanterat ett 90-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Södermanland. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. En person har gripits misstänkt för brott (se nedan). Två personer har omhändertagits på grund av berusning och två personer har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott.

00.19 Polis, räddningstjänst och ambulans larmades med anledning av en brand i en fastighet i området Marmorbyn, Vingåker. Branden var en fullt utvecklad brand. Polisen har upprättat en anmälan om mordbrand och platsen kommer att spärras av i väntan på en teknisk undersökning.

06.00 Polis larmades med anledning av en pågående misshandel utomhus i området Nyfors, Eskilstuna. Enligt larmet hade en man i 20-årsåldern misshandlats med slag och sparkar av flera andra personer. Polis åkte till platsen och både målsäganden och en misstänkt person påträffades. Den misstänkte, en man i 25-årsåldern, greps misstänkt för misshandel alternativt grov misshandel. Målsägande togs omhand av ambulanspersonal.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Södermanland