Hoppa till innehåll
Hem » 21 maj 07:51, Sammanfattning natt, Norrbottens län

21 maj 07:51, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. 

Polisen har utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:20 Trafikbrott, Luleå: Bilförare på Bodenvägen i Innerstaden kör mot rött ljus. Föraren får en ordningsbot och sitt körkort omhändertaget.

00:33 Drograttfylleri, Boden: Vid stopp och kontroll av en personbil i Heden misstänks föraren vara påverkad av narkotika och får följa med för provtagning.

En anmälan gällande drograttfylleri, ringa narkotikabrott (bruk) och narkotikabrott (innehav) upprättas och körkortet omhändertas. Även två passagerare misstänks för narkotikabrott.

00:53 Trafikbrott, Luleå: Bilförare i Innerstaden får ordningsbot då bilen har körförbud.

03:26 Motorfordon, stöld, Haparanda: Polispatrull beordras till en adress utanför Haparanda med anledning av att okänd gärningsperson uppges ha stulit en bil från platsen. Det är oklart när det ska ha hänt. Bilen har anträffats med skador på en annan plats i Haparanda. En anmälan gällande tillgrepp av fortskaffningsmedel upprättas.

05:21 Trafikkontroll, Luleå: Samtliga som kontrolleras vid en trafikkontroll på Svartövägen, Örnäset, är utan anmärkning.

05:43 Trafikkontroll, Boden: Två förare får ordningsbot för hastighetsöverträdelse vid en trafikkontroll på Gamla Lulevägen, Södra Svartbyn.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Alla blåljus för hela Norrbotten.