Hoppa till innehåll
Hem » 20 maj 05:45, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

20 maj 05:45, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

23.57 Vänersborg, drograttfylleri m.m.
På Kungsgatan stoppas en bilist för kontroll. I bilen färdas två män i 25-30-årsåldern. Föraren tas med för provtagning misstänkt för drograttfylleri och passageraren rapporteras för narkotikainnehav. Narkotikan tagen i beslag.

00.01 Göteborg, rån i bostad
En man och en kvinna i 20-årsåldern har blivit rånade i sin lägenhet i Brunnsbo. Fyra män har tagit sig in i lägenheten beväpnade med kniv och pistol. Mannen har blivit lättare knivskuren på ena handen samt slagen och kvinnan har fått kokande vatten hällt på sin hand men ska inte heller ha några allvarligare skador. Mannen kommer själv att uppsöka vård. Rånarna har sökt igenom lägenheten och troligen fått med sig mobiltelefoner. De har sen lämnat platsen möjligen i en liten mörkgrå bil. En förundersökning om grovt rån har inletts men ännu har ingen gripits.

02.42 Göteborg, brand
Räddningstjänst och polis larmades till Bergsgårdsgärdet där det brann i en lägenhet. Branden hade börjat i en laddare till en hoverboard och det blev en hel del skador i lägenheten. Inga personskador och inga misstankar om brott.

05.07 Ulricehamn, rattfylleri m.m.
På länsväg 1702 i Rönnåsen stoppas en bilist för kontroll. Föraren, en man i 60-årsåldern, saknar körkort och blåser positivt i polisens sållningsinstrument. Han tas med för vidare provtagning och rapporteras för grov olovlig körning samt rattfylleri. Bilen tagen i beslag.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.