Hoppa till innehåll
Hem » 17 maj 09:11, Sammanfattning natt, Östergötlands län

17 maj 09:11, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Polisen i Östergötland har hanterat ett 60-tal ärenden mellan kl 22 och 08. Fyra personer har gripits.

22.27 Polisen larmades om en stulen motorcykel som skulle finnas vid universitetet i Linköping. Det fanns gps på motorcykeln som gett utslag. På platsen fanns också en lastbil. En kontroll visade att det fanns två stulna motorcyklar i lastbilen. Polisen sökte med hund från platsen och kunde till slut gripa fyra män i 20-årsåldern. Samtliga anhölls under natten, misstänkta för häleri. Lastbilen och motorcyklarna togs i beslag.

05.37 Polisen fick samtal om att det hade varit inbrott på ett företag i Marielund, Norrköping. Någon ska ha brutit upp en dörr under natten. Det hade förstörts en del i lokalen och det ska ha stulits ett kassaskåp med en okänd summa kontanter. Polisen kom dit och sökte spår och tog uppgifter för en anmälan om stöld genom inbrott.

06.21 SOS larmade om en trafikolycka på länsväg 215 vid Skärblacka, Vånga. En bilist hade kört in i en annan bilist bakifrån. Polis kom dit. Båda förarna fördes till sjukhus med ambulans, en kvinna i 20-årsåldern och en man i 45-årsåldern. Skadeläget är okänt för polisens presstjänst. Polisen skriver en anmälan för att utreda om brott låg bakom händelsen.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Östergötland. Polis och SOS.