Hoppa till innehåll
Hem » 15 maj 08:07, Sammanfattning natt, Södermanlands län

15 maj 08:07, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 80-tal ärenden som rör Södermanlands län. Två personer har gripits (se nedan). Fem personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika.

22:06 Polis larmades till en adress i Vagnhärad, Trosa, med anledning av bråk i en bostad. När polis anlänt till platsen greps en man i 45-årsåldern. Han är i nuläget misstänkt för misshandel i relation. Målsägande, en kvinna i 40-årsåldern, ska inte ha behövt sjukvård för sina skador. Under natten har också mannen anhållits på sannolika skäl misstänkt för misshandel. Ärendet är därmed åklagarlett.

02:20 I samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll på Näsnaregatan i Katrineholm uppstod misstanke om rattfylleri mot föraren. Kvinnan i 30-årsåldern fick följa med polisen för provtagning och förhör.

05:19 Polis larmades till en adress i Oxelösund med anledning av bråk i en bostad. En kvinna ska bland annat ha blivit slagen i ansiktet. När polis anlänt till platsen greps en man i 65-årsåldern och han är i nuläget misstänkt för misshandel i relation och olaga hot. Målsägande, en kvinna i 60-årsåldern, ska inte ha behövt ambulansvård för sina skador.  

Utöver detta har polisen haft ärenden om fylleri, trafikbrott, viltolycka utan personskada samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Blåljus Södermanland