Hoppa till innehåll
Hem » 13 maj 08:18, Sammanfattning natt, Södermanlands län

13 maj 08:18, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 50-tal ärenden som rör Södermanlands län. En person har gripits (se nedan). Två personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika. Det ärende som sticker ut:

22:17 Polis, räddningstjänst och ambulans larmades till en matbutik på Albertina Nyströms väg i Eskilstuna med anledning av en trafikolycka. Enligt SOS-larmet ska en person ha blivit påkörd. När polis anlänt till platsen visade det sig att en bilist kört rakt mot en person och sedan smitit därifrån. Målsägande, en kille i 15-årsåldern, ska ha hoppat undan och klarat sig utan skador. Polispatrull stannade aktuell bil på E20 i höjd med Folkesta och föraren, en man i 20-årsåldern greps, misstänkt för försök till grov misshandel. Han har under natten anhållits på sannolika skäl och ärendet är åklagarlett.

Utöver detta har polisen haft ärenden om fylleri, trafikbrott, sex viltolyckor utan personskador (rådjur) samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Blåljus Södermanland