Hem » 13 maj 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

13 maj 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

23.02 Göteborg, skadegörelse genom brand.
En kolonistuga brinner i området Hjällbo varför räddningstjänst samt polis skickas till platsen. Branden släcks omgående och i skrivande stund oklart hur branden startat samt om det rådde någon spridningsrisk. En anmälan skrivs av patrullen.

02.25 Uddevalla, grovt rattfylleri/ drograttfylleri samt grov vårdslöshet i trafik.
En patrull försöker stanna och kontrollera en bil i centrala delarna av Uddevalla men föraren visar inga tecken på att vilja stanna. Patrullen kör efter bilen som försöker ”skaka” av sig patrullen men istället tappar föraren herraväldet över bilen och kör av vägen i området Äsperöd. Patrullen griper mannen som kört bilen och han får följa med för provtagning samt förhör. Ingen kom till skada i samband med avåkningen.

Dela gärna detta inlägg:
Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *