Hoppa till innehåll
Hem » 11 maj 07:03, Sammanfattning natt, Södermanlands län

11 maj 07:03, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Polisen i Södermanland har hanterat ett 40-tal ärenden mellan kl 22 och 06. Ingen har gripits. De händelser som sticker ut:

23.07 En polispatrull hade stoppat en bilist på Mejerigatan i Katrineholm. Föraren verkade vara narkotikapåverkad och blev misstänkt för drograttfylleri. Han togs med för provtagning. Det är en man i 25-årsåldern. Polisen tog bilnycklarna tillfälligt i beslag för att förhindra fortsatt brottslighet.

23.27 En polispatrull meddelade ledningscentralen att de hade stoppat en bilist på E20 i höjd med Årby, Eskilstuna. Föraren, en kvinna i 40-årsåldern, blåste positivt i polisens sållningsinstrument för att kontrollera nykterhet. Hon togs med för ytterligare provtagning. Den visade att kvinnan hade alkohol i kroppen som motsvarar grovt rattfylleri. Polisen skrev en anmälan om detta och omhändertog körkortet. Kvinnan fick stanna kvar på polisstationen för tillnyktring.  

I övrigt har polisen hanterat olika trafikbrott, viltolyckor, larm om bråk och annat som efter kontroll av polis inte lett till gripande eller någon allvarlig skada.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Södermanland