Hoppa till innehåll
Hem » 10 maj 07:29, Sammanfattning natt, Västernorrland län

10 maj 07:29, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Det har varit en natt med låg till normal arbetsbelastning.

22:26 Viltolycka, Ånge: Polisen får samtal om att en personbil kolliderat med ett rådjur på riksväg 83/Ola Johans Väg. Inga personskador rapporteras.

00:24 Rattfylleri, Örnsköldsvik: Vid stopp och kontroll av en personbil i Järvsta-Lungvik misstänks föraren, en man i 30-årsåldern, vara påverkad av narkotika och får följa med för provtagning. En anmälan gällande drograttfylleri upprättas.

00:58 Olovlig körning, Sundsvall: Vid stopp och kontroll av en personbil i Sundsbruk framkommer att föraren, en man i 20-årsåldern, saknar behörighet att köra bil. En anmälan gällande olovlig körning upprättas.

01:10 Stöld/inbrott, Sundsvall: Polisen får samtal om ett misstänkt pågående inbrottsförsök i en lägenhet i Korsta. Polispatruller beordras till adressen. En misstänkt gärningsperson, en man i 25-årsåldern, påträffas och grips. En anmälan gällande försök till stöld genom inbrott upprättas.

01:33 Viltolycka, Örnsköldsvik: Polisen får samtal om att en lastbil kolliderat med älg på E4, Norrtjärn. Polispatrull beordras till platsen. Inga allvarliga personskador rapporteras. Lastbilen bärgas. En anmälan upprättas.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Blåljus Västernorrland.