Hem » 05 maj 06:53, Sammanfattning natt, Jönköpings län

05 maj 06:53, Sammanfattning natt, Jönköpings län

God morgon! Dagens presstalespersoner är Dennis Johansson Strömberg och Thomas Agnevik. Till kvällen kommer Björn Öberg.

Polisen i Jönköpings län har hanterat cirka 55 ärenden mellan klockan 22 och 06. Ingen har gripits under denna tidsperiod. Här kommer ett urval av nattens händelser:

03:32 Polisen larmades till Sveavägen i Rydaholm med anledning av att väktare upptäckt ett uppbrutet fönster till en företagslokal. En polispatrull åkte till adressen för att utreda händelsen. Ingenting ska ha stulits från företaget. Händelsen rubriceras som försök till stöld genom inbrott. Det finns ingen misstänkt för brottet.

04:23 Polis larmades till ett äldreboende i Värnamo efter att personal upptäckt en obehörig man inne i lokalerna. Mannen ska sedan ha lämnat adressen. Flera polispatruller beordrades till adressen, men ingen misstänkt påträffades. En anmälan om stöld genom inbrott upprättades, vid anmälningsupptagningen var det oklart om något har stulits. Det finns ingen misstänkt för brottet.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Jönköpings län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *